Apple zoekt antenne-engineers voor iPhone en iPad

Apple is op zoek naar antenne-engineers. Ze zoeken 8 personen die verstand hebben van antennes en ontvangstproblemen. Toeval?

apple fitnessToeval of niet? Apple heeft vacatures op de website geplaats waarin ze zoeken naar Antenna Engineers voor de iPhone en iPad. Er zijn in totaal 8 medewerkers nodig, die zich gaan bezighouden met: “optimize the radiation performance for wireless portable devices”. Solliciteren heeft alleen zin als je 10 jaar ervaring hebt, goed bent in problemen oplossen en uitgebreide kennis van stralingsperformance hebt.

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van metingen, het maken en uitvoeren van testplannen, het publiceren van testrapporten en het leveren van feedback aan andere design engineers. Alle vacatures zijn geplaatst op 23 juni 2010, een dag voordat de iPhone 4 officieel in de verkoop ging.

Als je bij Apple gaat werken, mag je gebruik maken van alle faciliteiten op de campus in Cupertino, waaronder de fraaie fitnesszalen waarbij de hometrainers een iPod-aansluiting hebben. De vacatures zijn hier te vinden: jobs.apple.com

apple vacature

vacature-apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2010, 14:54
Categorie Apple
Onderwerpen antenne, apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.