Apple geeft vrijdag persconferentie over iPhone 4 [16 juli 2010]

Apple heeft bekend gemaakt dat ze een persconferentie geven met meer uitleg over de iPhone 4. Vermoedelijk zal tijdens de persconferentie duidelijker worden wat er precies aan de hand is met het antenneprobleem van de iPhone 4.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

persconferentie appleEngadget meldt dat Apple a.s. vrijdag 16 juli om 10:00 uur plaatselijke tijd (19:00 uur Nederlandse tijd) een persconferentie heeft gepland over de iPhone 4. Aangenomen mag worden dat deze persconferentie geheel in het teken zal staan van het antenneprobleem van de iPhone 4. Apple heeft begin juli al een open brief gepubliceerd over de ontvangstproblemen van de iPhone 4. Na het negatieve koopadvies van Consumer Reports (een machtige consumentenorganisatie in de Verenigde Staten) en de vele kritieken op andere websites en blogs is deze persconferentie vermoedelijk ingepland om de negatieve teneur rond de iPhone 4 een halt toe te roepen.

Uiteraard zullen wij net na de persconferentie verslag doen van hetgeen gemeld is. Wat denken jullie dat Apple gaat melden? Dat er niets aan de hand is? Een terugroepactie en aankondiging verbeterde hardwarerevisie? Uitstel van wereldwijde uitrol voor verbeterd model? Een grote prijsverlaging zoals Apple destijds na lancering van de eerste generatie iPhone heeft gedaan?

Bron: Engadget

Tipgever: Rick

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2010, 20:01
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen antenne, apple, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.