Apple brengt video’s van iOS 7 Tech Talks uit

Apple heeft video's van de iOS 7 Tech Talks uitgebracht, die van oktober tot december 2013 wereldwijd plaatsvonden.

ios developersApple heeft video’s en presentatieslides vrijgegeven, die werden getoond tijdens de iOS 7 Tech Talks. De presentaties vonden de afgelopen twee maanden op zes verschillende plekken wereldwijd plaats en eindigde in Londen. Apple heeft 16 video’s met bijbehorend presentatiemateriaal, waar je tijdens de feestdagen rustig naar kunt kijken. Sinds 2008 is Apple al bezig met de Tech Talks, waarbij ontwikkelaars op kleinere schaal bij elkaar komen.

Meestal worden de presentaties gegeven door belangrijke Apple-medewerkers, zoals John Geleynse, die wel eens te zien is in developervideo’s van Apple.

De video’s behandelen een aantal onderwerpen, zoals het integreren van iOS 7-technologieën, onbekende pareltjes, distributie van apps naar de App Store en architectuur van moderne apps. Ook OpenGL ES 3.0 en het promoten van je app komen aan bod. De Tech Talks vonden plaats in San Francisco (oktober), daarna werden New York, Tokio, Shanghai, Berlijn en Londen bezocht.

Iedereen kan de lijst met video’s bekijken op het Developer-portaal van Apple, maar om ze te kunnen afspelen heb je een developeraccount nodig.

tech-talks-videos

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2013, 9:22
Categorie Apps
Onderwerpen apple, developers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.