Apple brengt iTunes 11.0.2 uit met bugfixes en Componist-weergave

Apple heeft vanavond iTunes 11.0.2 uitgebracht, een kleine update met een nieuwe Composer-weergave voor de muziekbibliotheek en diverse bugfixes.

itunes 11-0-2
Apple heeft vanavond iTunes 11.0.2 uitgebracht, een kleine update voor de multimedia-app. Het is de tweede kleine update sinds iTunes 11 in november vorig jaar beschikbaar kwam. iTunes werd in versie 11 compleet vernieuwd, met onder andere een minispeler en een handige functie om tijdelijke afspeellijsten te maken, maar vertrouwde onderdelen waren niet allemaal makkelijk meer te vinden. In december volgde de kleine update iTunes 11.0.1. Nieuw in deze versie is de Composer-weergave voor je muziekbibliotheek.

Er zijn ook bugfixes doorgevoerd, bijvoorbeeld een fout waardoor aankopen niet in de muziekbibliotheek te zien waren. De software reageert ook beter bij het gebruiken van grote afspeellijsten.

Je kunt de update installeren via de update-functie in Mac of Windows of via de Apple-website. De Mac-update is 54,2MB groot. Mocht de update voor jou nog niet zichtbaar zijn: gewoon even wachten, hij komt vanzelf tevoorschijn.

itunes-11-0-2-breed

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2013, 23:55
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.