iPhone X TrueDepth camera

iPhone 8 Plus los toestel met sim-only: dit zijn je opties

Wil je een losse iPhone 8 Plus en ben je benieuwd of dit het juiste toestel voor jou is? Check dan nu je opties om te bestellen bij de Apple Store en andere winkels. Bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus review Refurbished

Losse iPhone 8 Plus: dit moet je weten

Wil je een losse iPhone 8 Plus kopen? Dan vind je hier alle informatie over de prijs, levertijd en aanbiedingen voor een losse iPhone 8 Plus. Zo vind de beste deal voor jouw nieuwe toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.

iPhone 8 Plus nog steeds een goede keuze?

Je vraagt je misschien af of de iPhone 8 Plus nog steeds een goed idee is, aangezien er alweer nieuwere modellen zijn uitgekomen. Maar het mooie van Apple-producten is dat ze heel lang meegaan en ook nog heel lang updates krijgen. De iPhone 8 Plus is bovendien een goede keuze als je van fotograferen houdt, want dit toestel heeft een dubbele camera. Verder is het grote scherm prettig voor mensen die moeite hebben met kleine teksten lezen.

iPhone 8 Plus sim-only

Ga je de iPhone 8 Plus los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je een iPhone 8 Plus met abonnement neemt. Je zit niet vast aan BKR-registratie en zit hebt ook niet te maken met een lange afbetalingsregeling.

Dit zijn de iPhone 8 Plus losse toestelprijzen

Dit zijn de losse toestelprijzen die Apple voor de iPhone 8 Plus vraagt:

Vernieuwingen zoals draadloos opladen zorgen voor een iets hogere prijs dan voorgaande jaren. Het scheelt 10 euro in vergelijking met de iPhone 7 Plus.


iPhone 8 Plus los toestel

iPhone 8 Plus prijs in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 8 Plus kopen bij de Apple Store en diverse winkelketens. Wil je liever een iPhone 8 Plus met abonnement, dan kun je terecht bij de volgende providers en winkels.


Welke iPhone 8 Plus los kopen?

Ga je de iPhone 8 Plus los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Dat is slim, want behalve de kleur zijn ook prijs, opslag en levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een langere levertijd zit op bepaalde uitvoeringen, bijvoorbeeld vorig jaar bij de hoogglans gitzwarte iPhone 7 Plus.

#1 Welk iPhone 8 Plus los toestel past bij mij?

Bij de iPhone 8 Plus kun je kiezen uit de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Dat maakt de keuze gemakkelijker, maar het is wel jammer dat er dit jaar geen speciale uitvoeringen zijn zoals gitzwart en rood.

Wat bij de keuze van jouw ideale toestel meespeelt is hoe lang je je iPhone 8 Plus wilt gebruiken. Ben je van plan om je toestel jarenlang zelf te gebruiken, dan zou je voor iets meer opslagcapaciteit kunnen kiezen, zodat je bent voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Je kunt in dat geval de kleur kiezen die je zelf mooi vindt. Wil je het toestel volgend jaar alweer doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld spacegrijs.

#2 Hoeveel iPhone 8 Plus opslag heb ik nodig?

De iPhone 8 Plus is beschikbaar met 64GB en 256GB opslagruimte. Voor veel mensen zal 64GB voldoende zijn, maar wil je je toestel écht intensief gebruiken, dan kun je beter kiezen voor 256GB. Deze uitvoering met meer opslag is wel iets duurder.

#3 Vergelijk de iPhone 8 Plus prijs en levertijden

Als er een nieuwe iPhone op de markt komt wil iedereen ‘m zo snel mogelijk hebben. Hou je hoofd koel en check onze prijsvergelijker voor de levertijden per aanbieder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Omdat je de iPhone 8 Plus sim-only aanschaft, ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Waarom een iPhone 8 Plus los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 8 Plus sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je wilt de gevreesde BKR-registratie ontlopen.
  • Je hebt een iPhone met groot scherm nodig.
  • Je wilt nieuwe technologie, maar wilt niet de hoofdprijs betalen.
  • Je gebruikt je iPhone veel om te fotograferen.

iPhone 8 Plus sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone 8 Plus gekocht, dan heb je nog wel een sim only nodig.

Informatie

Laatst bijgewerkt
mei 2021