iPhone 6s op een stapel

iPhone 6s met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone 6s abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 6s met abonnement.

iPhone 6s review

iPhone 6s en iPhone 6s Plus met groen blaadjeWil jij de iPhone 6s met abonnement aanschaffen? Dan ben je op de juiste plek beland, want op deze pagina lees je alles over de iPhone 6s met abonnement bij providers en diverse webwinkels. Je vindt hier ook de meest interessante deals en informatie over de verkrijgbaarheid van de iPhone 6s.iPhone 6s abonnement en prijsinformatie

Met de iPhone 6s bracht Apple de opvolger van de iPhone 6 uit. Dit toestel is intern verbeterd, zoals gebruikelijk is bij een s-model. Qua uiterlijk lijkt de iPhone 6s op z’n voorganger, maar hij heeft meer werkgeheugen en een snellere processor. Ook zijn de camera en de grafische chip vernieuwd. Dit is het laatste topmodel met een koptelefoonaansluiting.

iPhone 6s abonnement kopen in Nederland

De iPhone 6s is een ideale telefoon voor mensen die niet het allernieuwste zoeken, maar de iPhone SE te klein vinden. Neem je de iPhone 6s met abonnement, dan kies je voor een vast maandbedrag en hou je geld over voor andere leuke dingen.

iPhone 6s met abonnement

iPhone 6s abonnementen afsluiten in Nederland

Alle Nederlandse providers hebben de iPhone 6s nog in het assortiment, omdat het een prettig toestel is dat nog jarenlang meegaat. Je betaalt voor het abonnement en daarnaast een vast maandbedrag voor het toestel. Let bij het kiezen van een iPhone 6s abonnement niet alleen op de hoeveelheid opslag en de beschikbare kleuren, maar ook op de looptijd van het contract.

iPhone 6s abonnement prijzen

Een iPhone 6s met abonnement kost rond de 25 euro per maand, inclusief de bijdrage voor het toestel. Omdat Apple de opslagruimte van de instapmodellen heeft verdubbeld kun je tegenwoordig prima kiezen voor het goedkoopste model met 32GB opslag. Voorheen was dit 16GB en dat was eigenlijk te krap. Met 32GB heb je voldoende opslag voor je apps en games, zonder dat je later krap gaat zitten.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

iPhone 6s met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone 6s met abonnement of heb je liever een losse iPhone 6s, al dan niet als sim only iPhone? Het ligt er maar net aan wat je budget is en of je de mogelijkheid hebt om vooraf een eenmalig groot bedrag te betalen. De iPhone 6s prijzen starten bij €659 in de Apple Store.

iPhone 6s abonnementen vergelijken is zinvol

Er kunnen grote prijsverschillen tussen de providers zijn. Tele2 biedt meestal de voordeligste abonnementen aan, terwijl KPN, Vodafone en T-Mobile doorgaans wat hoger liggen qua prijs. Dankzij onze prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor je nieuwe iPhone 6s!

iPhone 6s met abonnement: wat past bij jou?

Er zijn een paar belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 32GB, 128GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?

Informatie

Laatst bijgewerkt
februari 2018