YouTube-app FoxTube voor iPhone vandaag gratis

FoxTube, de YouTube-app die door ons als beste werd aangewezen, is momenteel gratis te downloaden. Met FoxTube heb je enorm veel videofuncties voor YouTube tot je beschikking.

foxtube“De beste app voor YouTube power-users”, schreven we eind september over FoxTube. In onze vergelijking van YouTube-alternatieven wezen we FoxTube aan als de winnaar. Deze app ondersteunt de meeste mogelijkheden maar had slechts één nadeel: een prijs van €2,39 terwijl bijna alle andere alternatieven gratis zijn. Vandaag is dé kans om goedkoop in bezit van FoxTube te komen: de ontwikkelaar geeft de app de hele dag gratis weg. Bij FoxTube ligt de nadruk op het maken van afspeellijsten die offline worden bewaard. Maar er zitten nog veel meer functies in, zoals bookmarks maken, video’s versneld afspelen en afspelen via AirPlay.

Maar we kunnen nog wel even doorgaan: een slaaptimer, de mogelijkheid om de videokwaliteit zelf te kiezen of het vastleggen van de afspeelpositie. Kortom: meer mogelijkheden dan je eigenlijk nodig hebt. Gebruikers die wel hebben betaald geven de app een gemiddelde waardering van 4,5 sterren.

Downloaden: FoxTube (tijdelijk gratis, normaal €2,39)
Tipgever: Jacco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2012, 20:36
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen foxtube, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.