Puzzle HD Art: legpuzzels op het iPad-scherm

Puzzle HD: Art is een app waarbij je bekende kunstwerken als legpuzzel moet maken uit 42 tot 572 stukjes. De gratis app bevat kunstwerken van Vincent Van Gogh, Pieter Bruegel en Joachim Beuckelaer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

puzzle art icoonHet scherm van de iPad is groot genoeg voor een legpuzzel. Puzzle HD: Art is een app waarmee je bekende schilderijen als legpuzzel in elkaar legt. Het mooist komt het uit als je een iPad met retinascherm gebruikt (dus derde generatie iPad), maar op andere modellen werkt het ook. In deze puzzelapp vind je schilderijen van Vincent Van Gogh, Pieter Bruegel en Joachim Beuckelaer.

Er zijn 8 moeilijkheidsniveau’s waarbij je de zoomfunctie kunt gebruiken om de puzzelstukjes groter te maken, mocht je ze niet goed kunnen zien. Er is ook een previewfunctie, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat eruit ziet. De puzzels variëren in grootte van 42 stukjes tot maar liefst 572 stukjes.

Tijdens het puzzelen kun je naar je eigen muziekcollectie luisteren. Volgens de maker komen er steeds nieuwe afbeeldingen bij. Mocht je zelf niet van puzzelen houden, dan kun je misschien je iPad-gebruikende ouders of grootouders er blij me maken.

Downloaden: Puzzle HD: Art (gratis)

puzzle hd art

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2012, 9:29
Categorie Amusement
Onderwerp puzzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.