Maak multimediale notities op je iPhone met Note Record

De app Note Record is een simpele app om aantekeningen te maken, maar heeft als extraatje de mogelijkheid om makkelijk en snel media er aan te plakken. Deze foto's, video's en geluidsopnamen verschijnen onderaan je aantekening.

Het maken van notities bestaat vaak uit het schrijven van een paar woordjes, maar soms komt er meer bij kijken. Moet je bijvoorbeeld een boek voor iemand uit de bibliotheek oppikken, dan maakt een bijgeleverde foto het een stuk makkelijker om hem in de kast te vinden. Note Record geeft bij je aantekeningen plek om foto’s, video’s en audio-opnames toe te voegen.

Al deze foto’s, video’s en geluiden verschijnen onderaan je notitie in een horizontale balk. Met behulp van pijlen scroll je door alles heen.

Er zit in Note Record helaas geen synchronisatiefunctie en apps voor de pc, Mac of iPad zijn er ook niet. Hierdoor is het niet mogelijk om je notities automatisch en op makkelijke wijze met deze apparaten te delen. Jammer, want dat is juist het pluspunt van apps zoals Evernote. Een voordeel hiervan is dat je notities niet accountgebonden zijn, waardoor je nooit afhankelijk bent van een wachtwoord en internetverbinding om erbij te kunnen. Het is ook gewoon mogelijk om alles naar e-mail of sms te exporteren.

Downloaden: Note Record (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2011, 23:01
Categorie Productiviteit
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.