Lifehacking met Evernote: nieuw ebook helpt je beter werken met Evernote

Lifehacking.nl heeft een ebook over Evernote uitgebracht. In 'Livehacking met Evernote' lees je over het effectiever werken met de app, website en desktop-app van Evernote.

lifehacking met evernoteDe iPhone-app Evernote kent iedereen. De app komt vaak voor in lijstjes met favoriete apps en heeft een fanatieke groep fans gekregen. Op het eerste gezicht is Evernote niet meer dan een digitaal notitieblokje. Maar de echte productiviteitsfreaks halen veel meer uit Evernote en koppelen elke notitie aan attributen, gps-coördinaten, labels en stapels. Frank Meeuwsen van Lifehacking.nl schreef samen met Oskar van Rijswijk en Patrick Mackaaij een boek over Evernote. Het is het eerste boek voor gebruikers van Evernote en is voor €5,99 te koop via de website. Je leest wat er praktisch mogelijk is met Evernote en ontdekt (hopelijk) ook nog wat nieuwe toepassingen.

Het boek is volledig online geschreven door de drie auteurs. De voorbereiding, planning, research en voortgangsmeldingen deelden ze via e-mail, een Google+ kring, een gedeelde map in Dropbox en gedeelde notitieboeken in Evernote. Het leuke was dat geïnteresseerden tijdens het schrijven van het boek op de hoogte werden gehouden. Zij konden zich aanmelden als Early Elephands om updates per e-mail te ontvangen. Meer dan 2.000 mensen meldden zich daarvoor aan. Het huidige ebook zal de komende maanden updates krijgen en nog worden uitgebreid met zo’n 10 hoofdstukken. Koop je de eerste uitgave voor €5,99 dan krijg je alle latere updates gratis. Dat het een ebook is geworden en (voorlopig) geen gedrukt boek, heeft ermee te maken dat er hyperlinks in de tekst moesten staan, zodat het gemakkelijk was om te navigeren naar andere bronnen. Om het boek platformonafhankelijk en zonder DRM te kunnen aanbieden is het boek niet verkrijgbaar in de iBookstore van Apple. Je kunt kiezen uit PDF, ePub en MOBI.

Aanschaffen kan via http://ebooks.lifehacking.nl/.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 12:10
Categorie Productiviteit
Onderwerpen evernote, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.