FoxTube 3 voor iPhone: YouTube-lijsten afspelen in iOS 7-stijl

Met FoxTube 3, de YouTube app voor iPhone, speel je voortaan muziek en video's af in de stijl van iOS 7, met nieuwe bediening en functies.

FoxTube 3YouTube-speler FoxTube heeft een nieuwe app uitgebracht, genaamd FoxTube 3. Met de app kun je YouTube-video’s afspelen zonder laadtijd vooraf en zonder buffering. Ook kun je afspeellijsten maken die uit zichzelf blijven spelen. De nieuwe app is vormgegeven in de stijl van iOS 7, met zwevende knoppen en een plat design. Daarnaast is de gehele indeling van de oorspronkelijke FoxTube-app aangepast, met verbeterde zoekfuncties en nieuwe functies voor de videospeler.

In FoxTube kan je video’s en afspeellijsten opslaan voor offline gebruik. De app is met €2,99 niet goedkoop, maar wist vorig jaar desondanks de nummer één positie van meest gedownloadde apps in de App Store even te veroveren. De mogelijkheden omtrent video’s zelf zijn nog steeds enorm: je kan bookmarks inzetten en er tussen navigeren, video’s versneld of vertraagd afspelen en je kan zelfs een mediaserver aanleggen om je video(playlists) op de computer verder af te spelen. AirPlay en AirPlay Mirroring werkt eveneens probleemloos.

Naast afspeellijsten kun je nu ook nummers in jouw zoekresultaten en abonnementen achter elkaar afspelen, zodat je nummers niet één voor één hoeft te starten. Tot slot ondersteunt de app inloggen met meerdere YouTube accounts, zowel 720P als 1080P video’s, en heeft de videospeler een shuffle modus. De bediening is van FoxTube 3 is een stuk intuïtiever dan het oorsponkelijke FoxTube, met veel veeg- en panbewegingen. In ons overzicht van de vijf beste YouTube-apps op de iPhone was het oude FoxTube de duurste van het stel, maar noemden we de app wel de beste app voor YouTube power-users. Voor de iPad is FoxTube 3 HD app in de App Store verschenen.

Downloaden: FoxTube 3 (€2,99, iPhone, iOS 7.0+)
Downloaden: FoxTube 3 HD (€4,99, iPad, iOS 7.0+)

foxTubefoxtube overzicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2013, 10:43
Categorie Muziek
Onderwerpen foxtube, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.