Bank Dash: bankovervaller spelen in tijdelijk gratis iPad-game

Bank Dash is een game waarin je een bankovervaller speelt. In 30 dagen moet je zoveel mogelijk banken beroven en geld verzamelen.

bank dashIn de game Bank Dash ben je het meesterbrein achter een reeks bankovervallen. Bovendien ben je de bestuurder van een ontsnappingsvoertuig. Je begint bij kleine banken, maar uiteindelijk ga je voor grotere banken, waar meer bij komt kijken. Je moet daarom betere auto’s en wapens kopen en hebt meer geld nodig om de bankbedienden te kunnen omkopen. Het doel is om elke bank te beroven die je maar kunt, zonder in de kraag gevat te worden. Je hebt 30 dagen de tijd om dit te doen; daarna zit je ofwel op een Caribisch eiland in de zon, ofwel in de gevangenis. Je bepaalt zelf hoeveel risico je neemt: hoe meer risico, hoe meer het uiteindelijk opbrengt.

In de toekomst krijgt de game updates met meer levels, wapens en voertuigen. Ook komt er dan een Endless Mode bij, zodat je niet vastzit aan 30 dagen. Het leuke van de game is dat je niet alleen de politie moet ontwijken, maar ook met andere criminelen te maken hebt. Bank Dash is een universele game, dus op iPhone en iPad te spelen. Deze app is tijdelijk gratis, dus check goed of de prijs inmiddels niet weer omhoog is gegaan.

Downloaden: Bank Dash (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2011, 20:16
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, itunes, muziek

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.