Twezr brengt alle communicatie samen in centrale iPhone-app

Twezr voor iPhone combineert e-mail en sociale netwerken in een centrale app. Je ziet berichten van Twitter, Facebook en mail, gesorteerd op prioriteit.

Twezr voor iPhone - sociale messagingTwezr is een nieuwe iPhone-applicatie die dienst doet als persoonlijke organizer. De app brengt al je e-mail en sociale netwerken bij elkaar. Je kunt precies zien met welke mensen je het meest communiceert en op welke manieren je in contact met ze staat. Bij het opstarten van de app moet je eerst je inloggegevens van je Twitter- en Facebook-account, e-mailaccount, Gmail, Exchange, IMAP of ander mailadres invullen. Rode bolletjes geven aan of er nieuwe berichten van een bepaalde persoon klaarstaan. Omdat de personen waarmee je het meest contact hebt bovenaan de lijst staan, vallen die berichten ook het meest op. Twezr zorgt dus voor de prioriteiten. Eén van de rode bolletjes geeft aan dat er nieuwe berichten van een contactpersoon zijn, het tweede rode bolletje geeft aan dat er berichten direct aan jou gericht zijn.


Twezr kan meerdere Twitter-accounts aan. Je kunt reageren op Twitter-berichten, retweeten, DM’s sturen en je berichtenstroom volgen. Hetzelfde geldt voor Facebook-berichten, die je kunt lezen en zelf schrijven. Op andere mobiele platformen (zoals HTC Sense en Sony Ericsson Timescape op Android) is het al langer mogelijk om al je communicatie met één persoon te laten samenkomen in een centrale app. Twezr heeft nog geen ‘conversation view’, maar daar wordt wel aan gewerkt. Handig is dat Twezr bij het bekijken van de app steeds in kleur de nog niet gelezen berichten markeert.

Twezr for iPhone

Downloaden: Twezr (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.