Hyves 2.0.1: Foto-zoom en comments op WWW

Update 2.0.1 van de Hyves-applicatie maakt het mogelijk in te zoomen op foto's en commentaar te geven op de WWW-status van een persoon.

298830668_5Hyves heeft vannacht versie 2.0.1 van de iPhone-applicatie uitgebracht. De twee belangrijkste nieuwe features zijn het inzoomen op foto’s (door te pinchen) en het kunnen reageren op de WWW-status van je Hyves-vrienden. Dat laatste is iets wat de Facebook-app al een tijdje had en wat Hyves in deze versie dus ook doorgevoerd heeft.


Het inzoomen op de foto’s werkt erg goed en is bijzonder leuk. Vaak wilde je bijvoorbeeld een bepaald gezicht of detail even fullscreen hebben en dat kan nu. Het inzoomen kan vrijwel tot zover je wilt, al komt dat de kwaliteit van het getoonde beeld op een gegeven moment natuurlijk niet meer ten goede. Zie onderstaande afbeeldingen voor een voorbeeld. De Hyves update bevat verder nog een aantal kleinere bugfixes, en is te vinden in de app store.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.