Apple Store Parijs beroofd tijdens oudjaar, 1 miljoen euro schade

De Apple Store Opéra in Parijs is tijdens oudejaarsavond overvallen, waarbij goederen ter waarde van 1 miljoen euro zouden zijn buitgemaakt. De overval vond plaats om 21:00 uur, drie uur na sluitingstijd. Vier gewapende mannen drongen de winkel binnen, overmeesterden een medewerker en gingen met producten aan de haal. De gestolen goederen werden in een […]

opera galleryDe Apple Store Opéra in Parijs is tijdens oudejaarsavond overvallen, waarbij goederen ter waarde van 1 miljoen euro zouden zijn buitgemaakt. De overval vond plaats om 21:00 uur, drie uur na sluitingstijd. Vier gewapende mannen drongen de winkel binnen, overmeesterden een medewerker en gingen met producten aan de haal. De gestolen goederen werden in een vlakbij geparkeerde vrachtwagen geladen. Het is nog onbekend wat er gestolen is, maar er volgens schattingen ligt de schade rond 1 miljoen euro. Ook is nog onbekend hoe de mannen de winkel zijn binnengedrongen. Aan de voorkant van de winkel zijn geen braaksporen aangetroffen en ook binnenin het pand zou geen sprake zijn van wanorde. Eén medewerker raakte lichtgewond.

apple-store-opera-paris

De Apple Store Opéra is net als de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam een klassiek pand, zoals op de foto hierboven te zien is. De bouwstijl en het interieur zijn vergelijkbaar. Er zijn in Parijs twee Apple Stores: een in Carrousel du Louvre, een andere in de wijk Opéra aan de Rue Halévy. De winkel was gisteren tot 18:00 uur geopend en is vandaag op 1 januari de hele dag gesloten.

opera ingang

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2013, 11:42
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, overval

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.