iPhoneclub wenst iedereen een spectaculair 2013!

iPhoneclub.nl wenst alle lezers een gelukkig en gezond 2013! We kijken terug op een succesvol 2012 en hopen dat 2013 nog meer Apple-verrassingen brengt.

app store icoon 2013Het nieuwe jaar staat voor de deur en namens het iPhoneclub-team willen we jullie alvast waanzinnig bedanken voor het afgelopen jaar en een gelukkig en gezond 2013 toewensen! 2012 was een bijzonder Apple-jaar, met verrasend veel nieuwe producten, meer iOS-apps dan we hadden durven dromen en meer artikelen dan we ooit hebben gepubliceerd. Maar liefst 5035 stuks (!), waarbij we iPadclub nog niet eens hebben meegeteld. Het was ook het jaar waarin Apple voor het eerst echt de concurrentie voelde van Android. Wat er het afgelopen jaar gebeurde is te lezen in onze kwartaaloverzichten:


We groeiden het afgelopen jaar op Facebook naar meer dan 10.000 fans en op Twitter naar bijna 60.000 volgers, een enorm aantal voor een Nederlandse website. Maar de jaarwisseling is niet alleen een moment om achteruit te kijken. We kijken ook reikhalzend uit naar de mooie dingen die 2013 ons gaat brengen. Misschien wel een Apple HDTV? Een compleet vernieuwd iOS 7, zonder de apps met kneuterige stiksels en andere franje? Een Nederlandstalige Siri? Of een combinatie van een iPad en een MacBook, zoals opinieblad Time voorspelde? Wij staan alweer in de startblokken om in 2013 meteen van start te gaan met het laatste nieuws en de beste appbesprekingen, maar met ook méér aandacht voor lokale ontwikkelaars, méér informatie over apps die ertoe doen en nog méér tips om alles uit je iPhone, Apple TV en andere Apple-spullen te halen. Plus nog een aantal verrassingen, die we gaandeweg bekend zullen maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 22:38
Categorie Round-up
Onderwerp nieuwjaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.