Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Gratis Apple TV bij T-Mobile vast internetabonnement

T-Mobile geeft de Apple TV weg aan bestaande abonnee's, als ze een tweejarig Snel Internet- of FiberFast-abonnement afsluiten. Voor de Apple TV betaal je normaal gesproken €119.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple TVDe Nederlandse telecomprovider T-Mobile geeft een Apple TV cadeau aan bestaande abonnees die een tweejarig Snel Internet- of Fiberbast-abonnement afsluiten. De abonnementen zijn bedoeld voor vast internet in huis (dus geen mobiel internet onderweg). De Apple TV kost los in de winkel normaal gesproken 119 euro en kan gebruikt worden om onder andere films via internet te huren en internetvideo’s te bekijken op je televisie. Heb je een iPhone, iPod touch of iPad, dan kun je met behulp van AirPlay video’s van deze apparaten rechtstreeks naar je Apple TV sturen.


Het Snel Internet-abonnement biedt 20 Mb/s aan downloadsnelheid en 1 Mb/s upload. Je betaalt hiervoor 24 euro per maand. Fiberfast geeft je met 30 Mb/s download en 3 Mb/s upload een snellere internetverbinding, maar hiervoor betaal je €29,95 per maand. Allebei de abonnementen hebben bieden introductiekorting, waardoor je in de eerste vier maanden respectievelijk €9,50 en €12,- betaalt.

Meer info: T-Mobile of aanbieding bekijken.

T-Mobile-Apple-TV-actie

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd me de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.