Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s november-event

Het laatste Apple-event van 2020 komt eraan. Vandaag onthult Apple tijdens het november-event nieuwe Macs en misschien nog wel meer. Bespreek hier alle aankondigingen met andere iCulture-lezers.

Afgelopen WWDC 2020 kondigde Apple al de Apple Silicon aan: de overstap van Intel-chips naar eigen Apple-chips in de Mac. Met die vooraankondiging werden ontwikkelaars van apps alvast voorbereid op deze grote verandering, maar vandaag is het moment daar dat Apple de nieuwe Macs gaat onthullen. Er is dus weer genoeg om over te discussiëren en dat kan in deze nieuwe Praat mee van het november 2020-event. Heb jij nog last-minute wensen?

Praat mee: Apple’s november-event

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe Macs: meerdere nieuwe Macs, waaronder een nieuwe MacBook, voor het eerst met Apple Silicon.
  • Software-update: Aankondiging van de datum van macOS Big Sur, de aankomende grote software-update voor de Mac.
  • Mogelijk meer nieuwe producten: AirTag, AirPods Studio of nieuwe Apple TV

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het november 2020-event.

Bekijk ook

Verwachtingen van het Apple-event van 10 november: dit komt er nog aan

Het laatste Apple-event van het jaar komt eraan. Op 10 november presenteert Apple weer nieuwe producten. Wat zijn de verwachtingen van het Apple november-event van 2020?

Waar kijk jij het meest naar uit? Of hoop je nog op een specifieke onthulling? Laat het ons weten in de reacties.

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je op 7 mei de livestream van Apple's iPad-event

Wil jij de livestream van het iPad-event op dinsdag 7 mei volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events, zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s november 2020-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van Apple's november-event, dit is er aangekondigd

Apple's november-event bracht talloze nieuwe aankondigingen voor de Mac. In dit artikel lees je de samenvatting van Apple's november 2020-event, met alle aankondigingen op een rij. Wil je de keynote terugkijken, dan vind je hier de video.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 november 2020 om 18:52
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.