Uitnodiging november event: object versie in AR.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s november-event

Het laatste Apple-event van 2020 komt eraan. Vandaag onthult Apple tijdens het november-event nieuwe Macs en misschien nog wel meer. Bespreek hier alle aankondigingen met andere iCulture-lezers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Afgelopen WWDC 2020 kondigde Apple al de Apple Silicon aan: de overstap van Intel-chips naar eigen Apple-chips in de Mac. Met die vooraankondiging werden ontwikkelaars van apps alvast voorbereid op deze grote verandering, maar vandaag is het moment daar dat Apple de nieuwe Macs gaat onthullen. Er is dus weer genoeg om over te discussiëren en dat kan in deze nieuwe Praat mee van het november 2020-event. Heb jij nog last-minute wensen?

Praat mee: Apple’s november-event

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe Macs: meerdere nieuwe Macs, waaronder een nieuwe MacBook, voor het eerst met Apple Silicon.
  • Software-update: Aankondiging van de datum van macOS Big Sur, de aankomende grote software-update voor de Mac.
  • Mogelijk meer nieuwe producten: AirTag, AirPods Studio of nieuwe Apple TV

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het november 2020-event.

Waar kijk jij het meest naar uit? Of hoop je nog op een specifieke onthulling? Laat het ons weten in de reacties.

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s november 2020-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2020, 18:52
Categorie Apple
Onderwerp apple event

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.