Praat mee: april 2021 event.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s april-event

Vandaag onthult Apple de eerste nieuwe producten van 2021 en dit artikel is de enige juiste plek om te discussiëren over de aankondigingen. Praat mee over Apple's april 2021-event!
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Na een stilte van zo’n vijf maanden is Apple vandaag weer terug met een eigen event. Het april 2021-event staat voor een groot deel in het teken van de iPad, maar brengt misschien ook een aantal verrassingen. Genoeg materiaal dus om je mening over te geven! Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de aankondigingen? In deze Praat mee kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s april-event

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe iPads: mogelijk de iPad Pro 2021 in twee formaten. Eventueel nog andere nieuwe iPads met kleine updates.
  • AirTag: aankondiging van Apple’s Bluetooth- en Ultra-Wideband tracker voor het terugvinden van je persoonlijke voorwerpen.
  • Andere nieuwe producten in het verschiet: nieuwe iMac, Apple TV.
  • Software: aankondiging releasedatum iOS 14.5 en meer

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het april 2021-event.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke april-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPad Pro, de AirTag of misschien wel een nieuwe Apple TV?

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s april 2021-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2021, 14:47
Categorie Apple
Onderwerp apple event
57 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.