Praat mee: april 2021 event.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s april-event

Vandaag onthult Apple de eerste nieuwe producten van 2021 en dit artikel is de enige juiste plek om te discussiëren over de aankondigingen. Praat mee over Apple's april 2021-event!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Na een stilte van zo’n vijf maanden is Apple vandaag weer terug met een eigen event. Het april 2021-event staat voor een groot deel in het teken van de iPad, maar brengt misschien ook een aantal verrassingen. Genoeg materiaal dus om je mening over te geven! Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de aankondigingen? In deze Praat mee kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s april-event

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe iPads: mogelijk de iPad Pro 2021 in twee formaten. Eventueel nog andere nieuwe iPads met kleine updates.
  • AirTag: aankondiging van Apple’s Bluetooth- en Ultra-Wideband tracker voor het terugvinden van je persoonlijke voorwerpen.
  • Andere nieuwe producten in het verschiet: nieuwe iMac, Apple TV.
  • Software: aankondiging releasedatum iOS 14.5 en meer

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het april 2021-event.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke april-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPad Pro, de AirTag of misschien wel een nieuwe Apple TV?

Bekijk ook

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het april-event kijk jij het meest uit?

Het eerste event van het jaar staat voor de deur. Apple gaat daar vermoedelijk weer diverse producten aankondigen. Naar welke kijk jij het meest uit? Stem in onze poll over het april 2021-event!

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je vannacht de livestream van Apple's Mac-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s april 2021-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting van Apple's Spring Loaded-event in april 2021

Apple's eerste event van 2021, en daarmee ook de eerste productaankondigingen van het jaar, zit erop! Lees in deze round-up de complete samenvatting met alles wat Apple aangekondigd heeft, zoals de nieuwe iPad Pro, nieuwe iMac en nog veel meer!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 april 2021 om 14:47
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 57 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.