Jobs: Ga niet naar Apple Store voor de iPhone

Steve Jobs raadde een reporter na afloop van de D-conferentie aan om op de eerste verkoopdag van de iPhone niet naar de Apple Store te gaan. "Het wordt daar een gekkenhuis. Ga liever naar een AT&T-telefoonwinkel, want bijna niemand weet dat je daar ook de iPhone kunt kopen". Happy dreaming, Steve!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

new york apple storeNa afloop van de Wall Street Journal D-conferentie had Steve Jobs een gesprek met The Huffington Post. Daarin geeft hij advies hoe je op de releasedatum het makkelijkst aan een iPhone kunt komen. Zijn tip: ga niet naar de Apple Store, het wordt daar een gekkenhuis. Wachtrijen tot ver om de hoek, je moet op het trottoir slapen als je vooraan in de rij wilt staan.


Ga liever naar een winkel van AT&T, want de meeste mensen weten niet dat ze er daar ook te koop zijn. Goeie tip, Steve! Maar zelfs hier in Nederland wisten we al dat de iPhone ook via de AT&T-winkels te koop zijn. En Jobs snapt ook wel dat een beetje massahysterie alleen maar goed is voor de publiciteit. Het zou verkeerd zijn als aan het eind van de eerste verkoopdag nog voorraad over is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:38
Categorie Providers
Onderwerpen apple store, steve jobs
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.