Jobs: Ga niet naar Apple Store voor de iPhone

Steve Jobs raadde een reporter na afloop van de D-conferentie aan om op de eerste verkoopdag van de iPhone niet naar de Apple Store te gaan. "Het wordt daar een gekkenhuis. Ga liever naar een AT&T-telefoonwinkel, want bijna niemand weet dat je daar ook de iPhone kunt kopen". Happy dreaming, Steve!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

new york apple storeNa afloop van de Wall Street Journal D-conferentie had Steve Jobs een gesprek met The Huffington Post. Daarin geeft hij advies hoe je op de releasedatum het makkelijkst aan een iPhone kunt komen. Zijn tip: ga niet naar de Apple Store, het wordt daar een gekkenhuis. Wachtrijen tot ver om de hoek, je moet op het trottoir slapen als je vooraan in de rij wilt staan.


Ga liever naar een winkel van AT&T, want de meeste mensen weten niet dat ze er daar ook te koop zijn. Goeie tip, Steve! Maar zelfs hier in Nederland wisten we al dat de iPhone ook via de AT&T-winkels te koop zijn. En Jobs snapt ook wel dat een beetje massahysterie alleen maar goed is voor de publiciteit. Het zou verkeerd zijn als aan het eind van de eerste verkoopdag nog voorraad over is.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.