‘iOS 7.1 in maart 2014 beschikbaar voor iedereen’

iOS 7.1 komt in maart 2014 beschikbaar voor het publiek, beweert BGR. iOS 7.1 beta 3 zou al beschikbaar zijn gesteld aan testpartners. Het bevat o.a. CarPlay.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iOS-7-spotlightDe publieke release van iOS 7.1 staat gepland voor maart 2014. Ook is Apple begonnen met het beschikbaar stellen van iOS 7.1 beta 3 aan testpartners. Dat heeft de website BGR vernomen van een ‘betrouwbare bron’. In de derde beta zouden meerdere belangrijke bugfixes zijn doorgevoerd.

De nieuwe betaversie is nog niet beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars, die sinds 13 december aan de slag kunnen met iOS 7.1 beta 2. In de tweede beta waren flink wat wijzigingen doorgevoerd, zoals schaduwen bij knoppen (handig voor slechtzienden), een betere agenda-weergave, een speciaal autodisplay en sneller toegang tot Touch ID en toegangscode. Ook bleek het donkere toetsenbordje weer verdwenen. Eerder bracht Apple nieuwe iOS-versies rond januari uit. Een latere release zou te maken kunnen hebben met de nieuwe functie CarPlay (iOS in the Car), aldus BGR.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2014, 17:00
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.