iFixit Insight

iFixit Insight-hoesje laat de binnenkant van je iPhone zien

iFixit ken je van de teardowns, waarin ze gedetailleerd met foto's laten zien welke onderdelen er in een iPhone zitten. Nu brengen ze de iFixit Insight-hoesjes uit, waarmee je de binnenkant van je iPhone te zien krijgt. Er zijn twee varianten.

iFixit Insight-case

iFixit ontdekt tijdens de teardown regelmatig interessante details. Vaak kunnen ze ook meer vertellen over de onderdelen die Apple heeft gebruikt. De teardowns zijn vooral interessant omdat iFixit het grondig aanpakt en gedetailleerde foto’s aanpakt. Ze rukken een iPhone niet op grove wijze uit elkaar voor een spectaculair YouTube-filmpje, maar doen het heel voorzichtig.


Wil je de binnenkant van je eigen iPhone zien en geen risico lopen, dan kun je nu speciale hoesjes kopen. Er is ook een variant met X-ray effect, waarmee het lijkt alsof je door de iPhone heen kunt kijken. De normale variant wekt de indruk dat de achterkant van de iPhone transparant is.

iFixit Insight case

Ze kosten een tientje per stuk, ongeacht het formaat van je iPhone. En ze zijn gemaakt van flexibel polyurethaan dat schokken absorbeert. Ze zijn bestendig tegen vet, krassen en schuren tijdens dagelijks gebruik. Er zijn uitsnedes gemaakt voor volume en andere knoppen.

De hoesjes zijn verkrijgbaar voor alle iPhone-modellen vanaf de iPhone 6. Het hoesje voor de iPhone XR vind je hier en die van de iPhone XS vind je hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.