iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 9 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 9 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe beginnen de week meteen goed: in onze uitgebreide iPhone 8 review lees je alles over Apple’s nieuwste 4,7-inch iPhone. Hoe bevalt hij en voor wie is het een aanrader? Op deze maandag kijken we ook naar de productfoto’s van Apple, want waarom zien deze er altijd zo onnatuurlijk uit? Voor mensen die de App Store in iTunes missen, is er goed nieuws. Er is een speciale versie van iTunes waarin deze App Store weer aanwezig is (inclusief andere verwijderde functies). Op het gebruikelijke moment kwam Apple ook met de nieuwe beta van iOS 11.1, naast de nieuwe beta’s van andere besturingssystemen. Naast de nieuwe emoji’s, is ook de appkiezer met 3D Touch weer terug. En is dat nou een iPhone X in het wild? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

NS Reisplanner Xtra 5 met nieuwe schermen.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • NS (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - De NS Reisplanner Xtra heeft in de app een nieuwe widget, zodat je meteen ziet of je in- of uitgecheckt bent.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - GoodNotes werkt nu met Drag & Drop.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.