iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 20 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 20 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kregen we een kijkje in de keuken bij Apple’s Global Security Team dat erop toe ziet dat producten niet voortijdig uitlekken. Hoe gaat Apple om met geheimhouding? Uit het verslag blijkt dat er vorig jaar meer lekken afkomstig zijn bij Apple zelf dan bij de productieketen. Ander belangrijk nieuws vandaag is het nieuwe jaarabonnement van Apple Music en Apple’s samenwerking met Health Gorilla voor medische dossiers. Ook blijkt nu dat Steve Jobs een terugknop op de iPhone wilde en leggen we je alles uit over ARKit, Apple’s tool voor ontwikkelaars voor augmented reality in iOS-apps. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Withings heet nu officieel Nokia en komt ook met een nieuwe weegschaal en bloeddrukmeter. Maar pas op, want de gegevens van Withings-accounts liggen op straat.
  • ProtonVPN is gestart, een VPN-dienst van de mensen achter ProtonMail. Is deze dienst een goede keuze?

iCulture Deals

Meer vandaag

KLM-app op de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - In de KLM-app kun je nu zien hoe andere een vlucht beoordeeld hebben.
  • Spark Mail + AI: Email Inbox (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Wil je Dropbox blijven gebruiken in Spark? Update dan naar deze nieuwste versie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.