iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 3 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 3 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Zit je buik nog vol van het paasontbijt van de afgelopen dagen? Dan kun je eens lekker goed uitbuiken met deze nieuwe iCulture Vandaag, waar je het allerlaatste nieuws van dinsdag 3 april kunt lezen. Zo verwijderde Instagram haar Apple Watch-app, maar ze delen vanaf vandaag ook minder data met externe partijen. Mark Zuckenberg had vandaag ook weer wat te zeggen, want hij noemt de kritiek van Tim Cook extreem gladjes. Aan wiens kant sta jij? Ander nieuws vandaag: de teardown van de iPad 2018 laat weinig verrassingen zien, Apple werkt aan microLED voor een duurdere Apple Watch en Jony Ive wordt geïnterviewd door Vogue. Ook leggen we je uit hoe je Spotify op de HomePod gebruikt en wat er mogelijk is.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Fox Sports heeft nu een scorebord widget.
  • WhatsApp Messenger (Gratis, iPhone/Mac, iOS 12.0+) - De widget van WhatsApp toont nu ook de nieuwste Status-berichten van je vrienden. Als ze die ooit gebruiken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Fortnite is nu ook zonder uitnodiging te spelen.
  • Tikkie (Gratis, iPhone, iOS 15.0+) - Tikkie heeft nu in de app een QR-codescanner, zodat je alles in Tikkie zelf kunt afhandelen.
  • Messenger (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Facebook Messenger heeft nu 360-graden foto’s en HD-video’s.
  • Ben je Android-gebruiker met Apple Music (link)? Ook in die versie vind je nu de muziekvideo’s.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.