Griffin USB-C dock

Deze Griffin-dock laadt zelfs een MacBook Pro op

Word jij ook moe van al die tussenstukjes voor je MacBook Pro.? Griffin heeft een nieuwe oplossing voor je: Universal USB-C Docking Station. Het grote voordeel van dit docking station is dat hij in staat is om je MacBook Pro op te laden.

Griffin Universal USB-C Docking Station

Griffin komt met een nieuwe USB-C-dock die ook meteen je MacBook Pro oplaadt. De Universal USB-C Docking Station is zelfs in staat om een 15-inch MacBook Pro van voldoende stroom te voorzien. Het USB-C dock levert 85 watt stroom waarmee de MacBook opgeladen wordt. Ter vergelijking: de officiële oplader van Apple levert 87 watt. Het dock levert dus iets minder stroom, maar hij zou nog steeds in staat moeten zijn om je MacBook van stroom te voorzien.

Griffin USB-C dock

Meerdere aansluitingen
Het dock is voorzien van vier USB-A 3.0 poorten waarmee je bijvoorbeeld andere apparaten kunt opladen. Ook zit er een HDMI-poort in om een extern beeldscherm aan te sluiten. Je hebt ook de mogelijkheid om een netwerkkabel aan te sluiten, zodat je je MacBook kunt aansluiten op een lokaal netwerk. Verder is er nog de mogelijkheid om een koptelefoon of speaker aan te sluiten via de 3,5mm koptelefoonaansluiting aan de voorkant.

Griffin USB-C dock

Geen SD-kaartaansluiting
Met het dock heb je niet meer het probleem van allerlei tussenstukjes voor je kabels. Je hebt één blok op je bureau liggen waar je alle kabels in kunt steken. Er is alleen iets wat echt mist aan dit dock: een sleuf voor een SD-kaart. Dit maakt hem minder bruikbaar voor bijvoorbeeld fotografen.

Het dock kost €200 en dat is in vergelijking met soortgelijke docks niet duur. Mocht je interesse hebben in het dock, dan kun je deze binnenkort hier bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2018, 20:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, macbook pro, usb-c
Device MacBook Pro

MacBook Pro

De MacBook Pro is Apple's krachtigste MacBook van de line-up. Je kan kiezen uit twee formaten (13- en 16-inch) en verschillende kleuren en specificaties. Er zijn momenteel drie lijnen: de 13-inch MacBook Pro met M1-chip (eind 2020), de high-end 13-inch MacBook Pro met Intel-chip (voorjaar 2020) en de 16-inch MacBook Pro met Intel-chip (eind 2019). De MacBook Pro is ook kenmerkend vanwege de Touch Bar. Alles over de MacBook Pro kopen, MacBooks vergelijken en meer lees je hier.

MacBook Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.