Gerucht: ‘iTV staat in labs van Canadese internetproviders’

De iTV zou op het moment in de labs van Rogers en Bell staan, twee grote Canadese internetproviders. Apple zou ondertussen in gesprek zijn met meerdere providers om afspraken te maken over de televisie.

Apple iTVDe iTV van Apple staat mogelijk niet meer alleen in de werkplaats van Jonathan Ive. Volgens een artikel van de Canadese krant The Globe and Mail zou de iTV in de labs van providers Rogers Communications en Bell Canada staan. Dit baseert de krant op uitspraken van anonieme bronnen. Apple zou in gesprek met providers zijn voor de toekomstige televisie, waarbij internetdiensten van pas komen.

De bronnen van The Globe and Mail weten meer over de gesprekken tussen Apple, Rogers en Bell. Het volgende werd gezegd over de onderhandelingen:

[Apple] sluit de mogelijkheid om met één of twee bedrijven samen te werken niet uit. Ze zoeken naar een partner. Ze zoeken iemand met draadloze- en breedband-mogelijkheden.

Het artikel van The Globe and Mail haalt vervolgens de mogelijkheden van een iTV aan, waarbij er vooral wordt gekeken naar eerdere geruchten over Siri-implementatie. Hierdoor zou je de televisie met je stem kunnen bedienen. Of de aangehaalde bronnen de iTV zelf ook hebben gezien, wordt in het artikel niet duidelijk gemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2012, 10:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple tv, geruchten, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.