BiteSMS maakt Quick Reply for WhatsApp: snel reageren op berichten (jailbreak)

De jailbreaktweak Quick Reply for WhatsApp laat je snel reageren op WhatsApp-berichten vanuit de inkomende pushnotificatie. De tweak is gemaakt door de makers van biteSMS.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BiteSMS WhatsAppDe nieuwe jailbreaktweak Quick Reply for WhatsApp, van de makers van biteSMS, maakt het een stuk makkelijker om op WhatsApp-berichten te reageren. Wanneer je een push notificatie van een WhatsApp-bericht ontvangt, kun je vanuit deze notificatie direct een reactie typen. Hierdoor hoef je WhatsApp niet apart op te starten. Je kunt vanuit biteSMS ook smileys gebruiken of aangeven dat je later een reactie wil typen.

Quick Reply for WhatsApp lijkt erg op de snelle reageerfunctie van de jailbreaktweak biteSMS. Deze tweak bood ook een aantal extra functies binnen de Berichten-app van iOS. De WhatsApp-variant biedt enkel de reageermogelijkheid.

De nieuwe tweak zal veel iPhone-bezitters van pas komen: WhatsApp wordt immers door veel mensen als vervanging van sms gebruikt. Hoewel het mogelijk is om vanuit de Berichten-app een iMessage te sturen, kun je met WhatsApp ook via internet berichten uitwisselen met bijvoorbeeld Android-smartphones.

Quick Reply for WhatsApp is gratis verkrijgbaar via de BigBoss repository. Na een week moet je wel een abonnement voor $1,99 per jaar afsluiten om de tweak te blijven gebruiken.

Bron: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bitesms, jailbreak, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.