Filmdienst Pathé Thuis vanaf juli op de iPad te gebruiken

De filmdienst Pathé Thuis zal van juli 2012 ook op de iPad te gebruiken zijn. Dit liet managing director Marc Canisius weten aan Business Week.

Pathe ThuisDe filmdienst Pathé Thuis is vanaf juli 2012 ook op de iPad te gebruiken. Dit liet managing director Marc Canisius weten in een interview met Entertainment Business. Met Pathé Thuis kun je verschillende films rechtstreeks op je iPad huren. In juli introduceert Pathé ook een nieuw model, waarbij je via Pathé Thuis films kunt kopen. Deze kun je dan op ieder gewenst moment vanuit de cloud benaderen.


Of de app hetzelfde aanbod van Pathé Thuis op andere platformen gelijktijdig zal aanbieden is nog niet duidelijk. Wij hebben Pathé en de ontwikkelaar met verschillende vragen benaderd maar nog niet teruggehoord.

De iPad-applicatie van Pathé Thuis wordt opgevolgd door een app voor Android-tablets van Panasonic en Samsung in september. In november zal de filmdienst ook op de Xbox 360 te gebruiken zijn. Pathé Thuis is al langer op verschillende smart TV’s te bekijken.

In Entertainment Business is later deze week een volledig interview met Canisius te lezen. Hij was verantwoordelijk voor het uitrollen van de videodienst en is inmiddels werkzaam als managing director in Zwitserland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 juni 2012 om 13:59
Onderwerp
Categorie
Apps
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.