Apple introduceert vernieuwd ontwerp in online Apple Store

Apple heeft de online Apple Store na een kort onderhoud voorzien van een nieuw uiterlijk.

Nieuwe online Apple StoreApple heeft vandaag de online Apple Store een nieuw uiterlijk gegeven. Dit nieuwe uiterlijk werd zichtbaar nadat de online winkel een paar uur onbereikbaar was wegens onderhoud. De online Apple Store toont voortaan in grote vlakken de producten die worden aangeboden, met in kleinere vakken ook teksten waar op geklikt kan worden. Van een speciale mobiele lay-out lijkt nog geen sprake: bezoek je de online Apple Store op je iPhone, dan krijg je dezelfde pagina als op een computer te zien.

De vernieuwde Apple Store is in eerste instantie vooral een visuele verandering. Bij een korte zoektocht door de online winkel zijn we tot nu toe nog geen nieuwe functies of mogelijkheden tegen het lijf gelopen. Een Amerikaanse nieuwsbrief van Apple bleek ook al een enigszins aangepast ontwerp te bevatten, als je hem vergelijkt met eerdere Apple-mails. Al deze veranderingen zouden kunnen wijzen op een nieuw ontwerpbeleid bij Apple. Een verandering die we wellicht ook in iOS 7 zullen zien: eerdere geruchten wijzen immers op een ‘flat design’ in de volgende iOS-versie.

Meer informatie: online Apple Store

Online Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2013, 11:24
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.