Logitech Wired Keyboard: iPad-toetsenbord speciaal voor scholen

Logitech heeft vandaag de Logitech Wired Keyboard aangekondigd. Dit toetsenbord gebruikt een 30-pins- of Lightning-aansluiting.

Logitech Wired KeyboardLogitech heeft een nieuw, bedraad toetsenbord voor iPads met een Lightning- of 30-pins-aansluiting aangekondigd. De Logitech Wired Keyboard moet met behulp van deze draad vooral handig zijn in het onderwijs, waar het constant opnieuw koppelen van Bluetooth-keyboards een onhandige bezigheid is. Het toetsenbord zit ook niet in een speciale case zoals bij veel alternatieven van Logitech wel het geval is. Hierdoor heb je geen bijbehorende hoes nodig die om jouw exacte iPad-model past, maar heb je ook een eigen standaard nodig om de iPad goed neer te zetten.

De Logitech Wired Keyboard is een standaardtoetsenbord met speciale iOS-gebonden knoppen bovenop, waarmee je onder andere muziek, volume en de vergrendeling van je scherm kunt bedienen. Volgens Logitech is het toetsenbord ook goed genoeg tegen water bestand om gemorste drankjes te overleven.

Logitech verkoopt het nieuwe toetsenbord vanaf augustus, net op tijd voor het nieuwe schooljaar. In die maand wordt echter enkel de Lightning-variant aangeboden. Wil je een 30-pins-aansluiting, dan moet je wachten tot oktober. De verschijningsdata zijn gericht op de Verenigde Staten, maar in het verleden verschenen Logitech-accessoires op nagenoeg hetzelfde moment in Europa. De adviesprijs voor beide versies ligt op 59 dollar, een bedrag dat vermoedelijk zal worden vertaald naar 59 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2013, 10:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen logitech, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.