42-inch Apple HDTV duikt op bij winkelketen Best Buy

Winkelketen Best Buy heeft in een enquete gevraagd of klanten geïnteresseerd zijn in een 42-inch HDTV van Apple, waarvoor je 1500 dollar moet betalen.

apple itvElectronicaketen Best Buy heeft in een enquete gevraagd of klanten geïnteresseerd zijn in een 42-inch HDTV van Apple. Ze willen weten of de klanten bereid zijn om 1499 dollar te betalen voor de televisie. De enquete noemt ook een aantal specificaties: 1080p-resolutie, iOS-besturingssysteem en de mogelijkheid om apps te downloaden uit de App Store.

Er zit ook een geïntegreerde webcam voor Skype in. Voor het opslaan van content kun je gebruik maken van Apple’s iCloud en om te bedienen volstaat een willekeurig iOS-apparaat. Voordat je enthousiast wordt en een ticket naar de VS boekt om een Apple HDTV te kopen, is het verstandig om nog even rustig aan te doen. Het is tenslotte niet meer dan een enquete.

Er is nog geen reden om te denken dat Best Buy meer informatie heeft over de televisie van Apple dan wat we aan geruchten op internet hebben gezien. Misschien is er meer aan de hand en heeft Apple de winkelketen gevraagd om ‘ongemerkt’ alvast te peilen of het publiek op een dergelijke televisie zit te wachten.

customer-voice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 13:16
Categorie iDevices
Onderwerpen apple, best buy, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.