iPhone 6s op een stapel

iPhone 6s | Los toestel met sim-only

iPhone 6s als los toestel vergelijken: bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone 6s. Zo betaal je nooit te veel.

iPhone 6s review

Losse iPhone 6s: dit zijn de prijzen

Zoek je een losse Apple iPhone 6s? Betaal niet te veel en vergelijk alle losse iPhone 6s prijzen, kleuren en modellen. Zo vind je de beste prijs voor jouw losse toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.iPhone 6s los kopen

De iPhone 6s baarde opzien vanwege een compleet nieuwe mogelijkheid om het scherm te bedienen met 3D Touch. Daardoor kun je veel meer snelle acties uitvoeren. Qua uiterlijk lijkt dit toestel op z’n voorganger, maar intern zijn allerlei kleine verbeteringen doorgevoerd, waardoor dit een ideale telefoon is voor mensen die niet te veel willen betalen. De iPhone 6s zal de komende jaren nog gewoon updates krijgen en is dus een goede investering.

Meer over de iPhone 6s losse toestel prijzen

Met 659 euro ligt de iPhone 6s prijs zo’n honderd euro lager dan die van de iPhone 7. Een groot voordeel is dat Apple de opslagcapaciteit van de 6s heeft verhoogd, waardoor je nu 32GB krijgt in het instapmodel. Je kunt kiezen uit de gebruikelijke kleuren rosegoud, goud, zilver en spacegrijs.

De iPhone 6s prijs is als volgt:

  • Losse iPhone 6s met 32GB: vanaf 529 euro
  • Losse iPhone 6s met 128GB: vanaf 639 euro

Voor viermaal zoveel GB’s betaal je dus 110 euro extra en dat is (althans voor Apple-begrippen) een goede deal. Voor de meeste mensen zal 32GB voldoende zijn, maar veeleisende gebruikers kunnen ook kiezen voor flink wat meer.

iPhone 6s los toestel

iPhone 6s kopen in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 6s kopen bij de Apple Store en diverse andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden.

Welke iPhone 6s los kopen?

Voordat je een iPhone 6s koopt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone 6s model past bij mij?

Bij de iPhone 6s kun je kiezen uit vier kleuren. Spacegrijs is meestal het populairste model, gevolgd door zilver. Wil je je onderscheiden, dan zijn goud en rosegoud net wat opvallender. Alle kleuren behuizing blijven langere tijd mooi.

#2 Hoeveel iPhone 6s opslag heb ik nodig?

Apple heeft enige tijd geleden de iPhone 6s opslagcapaciteit verdubbeld. Het basismodel heeft nu niet langer 16GB, maar 32GB. Je kunt nu kiezen uit 32 of 128 gigabyte, dus of je nu veel of weinig met je telefoon doet, er is altijd eentje die aansluit op je behoeften.

#3 Vergelijk de iPhone 6s prijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen tussen de iPhone 6s prijzen. Ook kan de levertijd per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt en je nieuwe 6s snel in huis hebt.

Waarom een iPhone 6s los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 6s zou willen hebben:

  • Eerste toestel met 3D Touch.
  • Scherm met grote inkijkhoek en mooie kleurweergave.
  • Zal dankzij 64-bit chip nog langere tijd updates blijven ontvangen.
  • Laatst verschenen toptoestel met 3,5mm oordopjesaansluiting.
  • Prima 12 megapixelcamera met Live Photos.

iPhone 6s sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone 6s kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2017