YouTube Capture ondersteunt accounts met meerdere kanalen

YouTube Capture ondersteunt voortaan ook YouTube-accounts met meerdere kanalen. Je kiest dan naar welk kanaal je een video stuurt.

YouTube CaptureDe iOS-app YouTube Capture biedt voortaan ook ondersteuning voor YouTube-accounts waar meerdere kanalen aan gekoppeld zijn, waardoor het nu mogelijk is om te kiezen naar welk kanaal een video verstuurd moet worden. Hierdoor is de app niet langer beperkt tot de gemiddelde YouTube-gebruiker die maar één kanaal beheert. De update bevat verder vooral de nodige technische verbeteringen, waaronder snellere uploads bij het gebruik van iOS 5.

YouTube Capture laat je een video geschoten met je iPhone direct op de bekende videosite plaatsen. Hoewel de officiële YouTube-app ook een uploadmogelijkheid heeft, is YouTube Capture er op toegespitst om een gemaakte video gelijk naar YouTube te sturen. De app heeft daarom ook een speciale camera om te filmen, met ingebouwde kleurcorrectie en stabilisatie. Een videolink kan vanuit de app ook gelijk worden gedeeld met Google+, Facebook en Twitter.

YouTube Capture heeft de afgelopen tijd vooral updates gekregen met technische verbetering, waaronder een nieuwe versie die stamt uit mei waarin de algemene uploadsnelheid werd verbeterd.

Downloaden: YouTube Capture (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2013, 9:25
Categorie Fotografie en video
Onderwerp youtube capture

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.