MusiXmatch: gratis iPad-app voor een spontane karaoke-avond

MusiXmatch is een karaoke-app die muziekvideo's speelt en bijbehorende songteksten afbeeldt. Met muziek uit je eigen collectie of van de radio.

musixmatch-lyrics-playerJe kan er tijdens een regenachtige dag opeens zin in krijgen: een potje karaoke. Met de app MusiXmatch speel je muziekvideo’s met bijbehorende teksten af, zodat je kunt meezingen. De app speelt honderden muzieknummers af, terwijl je ondertussen naar de videoclip kijkt en de tekst meezingt. Ook kun je de muziekcollectie van je iPad scannen of muzieknummers opnemen via een extern apparaat. Je kiest een album en een nummer en als de songteksten daarvan beschikbaar zijn zullen ze regel voor regel op het scherm te zien zijn.

Heb je zelf weinig leuks in je collectie, dan kun je muzieknummers selecteren uit de lijst met populaire songs of via het zoekvak een bepaalde artiest zoeken. Via de knop ‘Identify Song’ kun je de app laten meeluisteren met de radio en als het nummer wordt herkend, zal de titel met de artiest worden getoond. MusiXmatch is gratis te downloaden maar wel voorzien van reclames. Wil je reclamevrij genieten van de muziek, dan kost dat €4,49 per jaar of €3,59 per halfjaar. Alle functies zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je de in-app aankoop niet doet.

Downloaden: MusiXmatch Lyrics Player (gratis, universeel, iOS 5.0+)

musixmatch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2013, 21:56
Categorie Muziek
Onderwerpen karaoke, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.