1Password voor iOS doorzoekt nu alle velden

1Password heeft een update gekregen. De wachtwoordenapp voor iPhone en iPad kan nu zoeken op basis van URL.

1passwordDe wachtwoordenapp 1Password 4 heeft een update gekregen. Versie 4.2 kan nu je collectie opgeslagen items doorzoeken op basis van URL. Het is ook makkelijker geworden om items uit je digitale kluis te delen. En de animatie bij het invullen die al op de desktop was ingevoerd, is nu ook in de browser in de app te zien.

In de app kun je nu items delen via iMessage of e-mail, zodat je een wachtwoord makkelijk naar anderen kunt doorsturen.

Bij gedeelde links kan de ontvanger meteen met ‘Add to 1Password’ de informatie toevoegen aan 1Password. In 1Browser is een flinke reeks functies toegevoegd, zoals de mogelijkheid om webdata zoals cookies te wissen, een nieuw instellingenmenu voor de browser en de mogelijkheid om de Strong Password Generator ook op de iPad te gebruiken. De zoekresultaten in de app zijn nu uitgebreid naar alle velden. En er zijn nog een paar andere kleine verbeteringen, zoals bij het synchroniseren met Dropbox.

Downloaden: 1Password (€15,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2013, 22:31
Categorie Productiviteit
Onderwerpen 1password, wachtwoorden

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.