HBO GO nu bij UPC op iPad te bekijken

HBO GO is nu ook op de iPad te gebruiken voor klanten van UPC. Eerder bood Ziggo de dienst al al. Met HBO GO kijk je naar populaire series als Game of Thrones en Sex and the City.

game-of-thronesNa Ziggo-klanten kunnen nu ook mensen met een UPC-abonnement vanaf nu de betaalzender HBO bekijken op hun iPad. De gratis verkrijgbare iOS-app HBO GO is te installeren op iPad en iPhone. Je moet je eerst registreren voor de dienst op HBOGO.nl. Daarna mag je maximaal drie apparaten per klant registreren om meteen naar de betaalzender HBO te kijken. Je mag vijfmaal per maand van mobiel apparaat wisselen. HBO (Home Box Office) is een Amerikaanse commerciële zender die vooral tv-series en films uitzendt. Ook documentaires, bokswedstrijden en stand-up comedy komen regelmatig langs. Bekende series die op HBO zijn uitgezonden zijn bijvoorbeeld Sex and the City, The Sopranos, The Wire, Six Feet Under, Game of Thrones en True Blood.

HBO was al beschikbaar via UPC, maar je kon nog niet via de HBO GO-app kijken. Je kunt via HBO GO onbeperkt films, tv-series en documentaires bekijken, ook op een laptop of smartphone. Je krijgt een selectie van de zenders HBO, HBO 2 en HBO 3 te zien. Een paar uur nadat een serie in de VS is uitgezonden kun je het ook al via de app bekijken. Sommige series, zoals Sex and the City en The Sopranos, zijn alleen via de app te bekijken. HBO GO werkt ook als je in de trein zit (en daar een goede internetverbinding hebt), dus je hoeft niet thuis in de tuin of op het toilet te blijven zitten. De app geeft je de best mogelijke kwaliteit, afhankelijk van de internetverbinding. Je kunt favorieten instellen, zodat je snel veelgekeken series in beeld hebt. Ook verkrijgbaar in Google Play Store.

Aanbieders van HBO in Nederland zijn onder andere Ziggo, UPC, Delta, Canal Digitaal, Telfort en KPN.

Downloaden: HBO GO Nederland (gratis, universeel, iOS 4.3+)

hbo go

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2013, 21:03
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.