Apple Pencil met usb-c

Apple Pencil met usb-c nieuws

Het laatste Apple Pencil met usb-c nieuws en alle actuele Apple Pencil met usb-c geruchten. Dagelijks bovenop het Apple Pencil met usb-c nieuws door onze experts. Bekijk en lees Apple Pencil met usb-c nieuws en Apple Pencil met usb-c geruchten zodat je van alles op de hoogte bent.

Nieuws

Apple Store offline in afwachting van nieuwe iPads

De Apple Store is offline! Apple bereidt de online winkel voor op de nieuwe producten die zeer binnenkort aangekondigd worden. Bestellen is daardoor even niet mogelijk, maar wanneer weer wel?

iPad op het werk

Praat mee over Apple's mei 2024-event!

Alle ogen zijn gericht op Apple's aankondigingen in mei. Nog net voor WWDC kunnen we nog wat nieuwe producten verwachten. Er is lang gewacht op de iPads, dus we zijn benieuwd: wat vind jij ervan? In dit artikel kun je meepraten over het event en de aankondigingen van mei 2024.

· 1 reactie
Apple Pencil gumfunctie gelekt

Apple-website verklapt 'Apple Pencil Pro' en nieuwe functie: een gummetje

In code op de website van Apple Japan wordt een 'Apple Pencil Pro' genoemd. De vondst suggereert dat Apple tijdens het mei 2024-event geen Apple Pencil 3 gaat aankondigen, maar een teken- en schrijfpen voor professionals. Daarnaast is er mogelijk een aanstaande functie gelekt: een gummetje?

Dit zijn de verwachte functies voor Apple Pencil 3

Er komt een nieuwe derde generatie Apple Pencil aan, zo blijkt uit diverse geruchten en hints van Apple. Maar welke nieuwe functies krijgt de Apple Pencil 3? Dat hebben we hier op een rij gezet.