whatsapp-logo-tilt

Nieuw: WhatsApp-berichten markeren, om ze sneller terug te vinden

WhatsApp laat je nu berichten markeren, zodat je ze later snel weer kunt terugvinden in persoonlijke chats en groepsgesprekken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

whatsapp-logo-tiltWhatsApp heeft een handige nieuwe functie gekregen. Je kan nu een tekstballonnetje in een gesprek ingedrukt houden en met een sterretje markeren, zodat je deze later sneller kunt terugvinden in de zoekresultaten. Het zorgt ervoor dat je niet meer door de hele lijst met zoekresultaten hoeft te bladeren en het werkt zowel bij persoonlijke chats als bij groepsgesprekken.

Update: WhatsApp heeft in deze update ook de geluidsbug opgelost, zie onderstaand artikel.

Door naar het contact- of groepsinformatiescherm te gaan kun je de gemarkeerde berichten uit die chat snel terugvinden. Ze zijn te herkennen aan het sterretje.

WhatsApp bericht markeren

Ook kun je in de zoekresultaten de gemarkeerde berichten sneller terugvinden, omdat ze in een aparte sectie worden getoond. Erg handig voor mensen die dagelijks honderden berichten uitwisselen en daardoor regelmatig moeite hebben om dat ene belangrijke bericht weer boven water te krijgen.

Tipgever: Rutger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2015, 9:19
Categorie Apps
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.