VLC voor nieuwe Apple TV nabij: betatesters gezocht

VLC zoekt naar betatesters voor de Apple TV-app, waardoor het erop lijkt dat de app zeer binnenkort voor iedereen beschikbaar komt.

De populaire mediaspeler VLC heeft vannacht de inschrijving voor betatesters geopend. Hoewel het op dit moment niet meer mogelijk is om je aan te melden voor de beta, lijkt het hierdoor wel erop dat de VLC-app voor de Apple TV er snel aan komt.

VLC binnenkort naar Apple TV

Al eerder werd stilletjes onthuld dat VLC naar de nieuwe Apple TV komt, maar een tijdsspanne was nog onbekend. In september zei de maker dat ze nog aan de beginfase zaten, maar nu er betatesters gevraagd werden lijkt het erop dat een release niet heel lang meer op zich zal laten wachten. VLC is al beschikbaar voor de Mac, iPhone, iPad en Apple Watch.

Bekijk ook

VLC binnenkort op de nieuwe Apple TV

VLC komt naar de nieuwe Apple TV, zo heeft de ontwikkelaar laten weten. Eerder werd al bekend dat Plex op de Apple TV beschikbaar komt.

Wil je graag je eigen content streamen naar je nieuwe Apple TV, dan is er wel al de Plex-app. Met deze app kun je ook allerlei mediacontent op je nieuwe Apple TV afspelen, waarbij je je computer als mediaserver gebruikt.

Bekijk ook

Officiële Plex-app verschenen op Apple TV

De officiële Plex-app is nu beschikbaar op de Apple TV. Je kunt er films, tv-series, muziek en foto's mee streamen vanaf een Plex Media Server.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 november 2015 om 10:49
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.