iOS 11 dock

Praat mee: deel je iOS 11-ervaringen (en watchOS 4 en tvOS11) [Poll]

Vanavond zijn iOS 11, tvOS 11 en watchOS 4 verschenen. Ga je meteen installeren? Of ben je tegen dingen aangelopen, die je met anderen zou willen delen? Praat erover mee in dit artikel!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Je kunt los! Vanavond om klokslag 19:00 uur verscheen zoals verwacht iOS 11, kort daarop gevolgd door tvOS 11 en watchOS 4. In dit artikel kun je je ervaringen kwijt.

Sta jij te popelen om nu al te installeren, of hou je nog even de boot af? We hebben dit artikel speciaal gemaakt om te kunnen meepraten over je ervaringen. Niet alleen over iOS 11, maar ook over watchOS 4 en tvOS 11, die vanavond ook verschijnen.

iOS 11: wat zijn jouw ervaringen?

Er zijn tien beta’s verschenen van iOS 11 en dat zijn er meer dan ooit. De vorige recordhouders waren iOS 10 en iPhone OS 2.0, beide met acht beta’s. Je zou dus kunnen zeggen dat iOS 11 de best geteste update ooit is. Heb jij er alle vertrouwen in en druk je straks zorgeloos op de updateknop? Is het gelukt om te installeren? Of zijn er dingen waar je tijdens de installatie tegenaan gelopen bent? Daar horen we natuurlijk graag ALLES over! Loop je tegen iOS 11 installatieproblemen aan, dan hebben we daarvoor uiteraard wel wat oplossingen, die je hopelijk weer op weg helpen.

Tip! Je kunt nu alvast de poll invullen en op een later moment vanavond je stem wijzigen, als het updaten gelukt is. En je kunt de poll ook invullen via deze link.

tvOS 11 en watchOS 4 updaters: laat je horen!

iOS krijgt vaak de meeste aandacht, omdat bijna iedereen die iCulture bezoekt wel over een iPhone of iPad beschikt. Maar we zijn natuurlijk niet vergeten dat er vanavond nog twee belangrijke updates uitkomen, namelijk voor bezitters van de Apple TV en Apple Watch. Wat zijn jouw ervaringen met het installeren tvOS 11 en watchOS 4? Liep je tegen dingen aan die je graag met anderen wilt bespreken? Of heb je tips, omdat je erachter bent gekomen dat iets op een veel slimmere manier kan? Dan is dat ook leuk om even te melden.

Happy updating!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2017, 14:49
Categorie iOS
Onderwerpen ervaringen, ios 11, praat mee
Software iOS 11, tvOS 11, watchOS 4

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.