Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Praat mee: deel je iOS 11-ervaringen (en watchOS 4 en tvOS11) [Poll]

Vanavond zijn iOS 11, tvOS 11 en watchOS 4 verschenen. Ga je meteen installeren? Of ben je tegen dingen aangelopen, die je met anderen zou willen delen? Praat erover mee in dit artikel!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Je kunt los! Vanavond om klokslag 19:00 uur verscheen zoals verwacht iOS 11, kort daarop gevolgd door tvOS 11 en watchOS 4. In dit artikel kun je je ervaringen kwijt.


Sta jij te popelen om nu al te installeren, of hou je nog even de boot af? We hebben dit artikel speciaal gemaakt om te kunnen meepraten over je ervaringen. Niet alleen over iOS 11, maar ook over watchOS 4 en tvOS 11, die vanavond ook verschijnen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

iOS 11: wat zijn jouw ervaringen?

Er zijn tien beta’s verschenen van iOS 11 en dat zijn er meer dan ooit. De vorige recordhouders waren iOS 10 en iPhone OS 2.0, beide met acht beta’s. Je zou dus kunnen zeggen dat iOS 11 de best geteste update ooit is. Heb jij er alle vertrouwen in en druk je straks zorgeloos op de updateknop? Is het gelukt om te installeren? Of zijn er dingen waar je tijdens de installatie tegenaan gelopen bent? Daar horen we natuurlijk graag ALLES over! Loop je tegen iOS 11 installatieproblemen aan, dan hebben we daarvoor uiteraard wel wat oplossingen, die je hopelijk weer op weg helpen.

Bekijk ook

iOS 11 voor iPhone en iPad: alles over functies, versies en meer

iOS 11 verscheen in 2017 voor iPhone en iPad. Wat zijn de nieuwe functies, hoe moet je iOS 11 installeren en op welke toestellen werkt? In dit overzicht lees je alles over deze versie.
Bekijk ook

tvOS 11 voor Apple TV: het complete overzicht met functies, versies en meer

Alles over tvOS 11 voor de Apple TV. Bekijk de nieuwe functies, uitleg over tvOS 11 installeren en voor welke modellen deze update geschikt is.
Bekijk ook

watchOS 4 voor de Apple Watch: alles over functies, versies en meer

Lees hier alles over watchOS 4 voor de Apple Watch: de nieuwe functies, geschikte Apple Watch-modellen, versies en hoe je watchOS 4 kunt downloaden en installeren. In één keer weet je alles!

Tip! Je kunt nu alvast de poll invullen en op een later moment vanavond je stem wijzigen, als het updaten gelukt is. En je kunt de poll ook invullen via deze link.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

tvOS 11 en watchOS 4 updaters: laat je horen!

iOS krijgt vaak de meeste aandacht, omdat bijna iedereen die iCulture bezoekt wel over een iPhone of iPad beschikt. Maar we zijn natuurlijk niet vergeten dat er vanavond nog twee belangrijke updates uitkomen, namelijk voor bezitters van de Apple TV en Apple Watch. Wat zijn jouw ervaringen met het installeren tvOS 11 en watchOS 4? Liep je tegen dingen aan die je graag met anderen wilt bespreken? Of heb je tips, omdat je erachter bent gekomen dat iets op een veel slimmere manier kan? Dan is dat ook leuk om even te melden.

Happy updating!

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11

Reacties: 363 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.