outlook-ipad

Outlook voor iOS nu met geavanceerde instellingen

De Outlook-app voor iOS heeft z'n eerste update gekregen. Je kunt nu makkelijker geavanceerde instellingen kiezen voor systeemmappen en groepsberichten.

De Microsoft Outlook-app voor iOS heeft z’n eerste update gekregen. In de app vind je enkele extra instellingen voor geavanceerde gebruikers. Zo kun je zelf kiezen welke systeemmappen je wilt gebruiken en is het makkelijker geworden om je Box-accountgegevens toe te voegen. Ook kun je voortaan groepsberichten per conversatie uitschakelen. Kleine tweaks in de interface maken de update verder af.

outlook-ipad

Outlook voor iOS verscheen kortgeleden als zelfstandige app, maar al snel bleek dat de app grotendeels is gebaseerd op Acompli, de app die Microsoft een tijd geleden heeft overgenomen. De agenda-app Sunrise (ook pas overgenomen) wacht waarschijnlijk hetzelfde lot. Functies zullen op termijn vast in de Outlook-app terechtkomen.

Met Outlook kun je e-mailen, waarbij je in één overzicht je e-mailberichten, contacten en bijlagen te zien krijgt. De belangrijkste berichten komen meteen in beeld en met veegbewegingen kun je ze snel weggooien, archiveren of inplannen voor een later moment. Met de app kun je makkelijk bestanden toevoegen aan e-mail, OneDrive of Dropbox. Hou er wel rekening mee dat alle e-mail die je verstuurt via servers van Microsoft gaan, ook als je een lokale Exchange-server gebruikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2015, 10:00
Categorie Apps
Onderwerpen microsoft, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.