Nieuw in iPhone firmware 2.2: podcasts downloaden

In iPhone firmware 2.2 is alweer een nieuwe functie ontdekt: het draadloos downloaden van nieuwe podcast-afleveringen. De lijst met nieuwe functies wordt daarmee steeds langer.

podcastingEr was veel ophef toen Apple een paar weken geleden de applicatie Podcaster uit de App Store verwijderde. Dat Podcaster dubbele functionaliteit bood leek op dat moment geen sterk argument, maar daar komt verandering in. In firmware 2.2 wordt het mogelijk om onderweg nieuwe podcast-afleveringen te downloaden, zonder tussenkomst van iTunes.

podcastOp de hiernaast afgebeelde screenshot kun je via de link Get More Episodes het downloaden starten. In de betaversie van iPhone firmware 2.2 is de link nog niet geactiveerd. De lijst met nieuwe functies zal de komende tijd ongetwijfeld nog verder uitgebreid worden. Zie het infoblok hieronder voor onze eerdere nieuwtjes.

Andere features die we in iPhone firmware 2.2 kunnen verwachten: het beoordelen van applicaties die je wilt verwijderen, autocorrectie uitschakelen, Google Streetview, uitgebreidere routebeschrijving met o.a. openbaar vervoer en het delen van je huidige locatie.

Meer info: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2008, 21:44
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.