Moment batterijhoes met cameralens

Moment maakt iPhone-batterijhoes met cameralens

Moment heeft nieuwe batterijhoezen met cameralens aangekondigd, die je via Kickstarter kunt bemachtigen.

Moment gaat via Kickstarter nieuwe iPhone-hoesjes en een cameralens uitbrengen. Voor $99 investeer je in een beschermhoes waar je een 18mm groothoeklens aan kunt vastmaken. Er zit ook een batterij in. Daarnaast wil Moment een hoesje maken zonder ingebouwde technologie.

Moment batterijhoes

Moment cameracase met batterij

Moment heeft gekozen voor Kickstarter om de nieuwe hoesjes voor de iPhone 7 en 7 Plus te maken. Alle producten moeten in juli op de markt komen. Ken je Moment nog niet, dan is het tijd om eens wat beter te kijken. Het bedrijf begon in 2014 met het maken van kwalitatief goede cameralenzen voor iPhones. Die waren bedoeld voor de iPhone 5- en 6-serie, dus het is hoog tijd dat ze nu weer iets nieuws gingen maken voor de nieuwste toestellen.

Moment batterijhoes met cameralensMoment batterijhoes met cameralens

Bij de nieuwe camerahoezen kiest Moment voor een andere aanpak om de lenzen te bevestigen. Bovendien hebben ze er nu een batterij in verwerkt. Je kunt kiezen uit een 2.500 mAh-batterijhoes voor de iPhone 7 of een 3.500mAh-batterijhoes voor de iPhone 7 Plus. Beide zijn verkrijgbaar voor $100. De nieuwe cameralens kost ook $100. Daarnaast is er een $30 kostende slim case zonder batterij.

Moment batterijhoes met cameralens

Geen hout, maar kunststof met rubber
De batterijhoes ziet er apart uit, dankzij het gespikkelde hout. Het is gemaakt van kunststof en rubber en heeft een Lightning-poort aan de onderkant, die alleen geschikt is voor opladen. Je Lightning-oordopjes passen er niet in. Er zit ook een speciale knop op om foto’s te maken. Er is beter nagedacht over het bevestigen van de lens, die je nu gemakkelijk op z’n plaats klikt. Op de hoes voor de iPhone 7 Plus kun je bovendien lenzen toevoegen aan de telefoto-camera. De groothoeklens die je erbij krijgt is opnieuw ontworpen en heeft een a-sferisch design, dat volgens de makers een betere kwaliteit foto’s oplevert.

Hebben? Dan kun je via Kickstarter geld inzetten op het succes van dit project. Als alles goed gaat kun je rond de zomer met de hoes en de cameralens gaan fotograferen.

Moment batterijhoes met cameralens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2017, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, camera, moment

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.