Media-event bij terugkeer Steve Jobs?

De terugkeer van Steve Jobs valt mogelijk samen met een productlancering of ander media-evenement, zo zeggen mensen die zaken met Apple doen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple iPhoneSteve Jobs komt volgens een bericht in de Wall Street Journal eind deze maand terug op z’n werk. Volgens geruchten die in de Wall Street Journal te lezen zijn, valt de terugkeer van Jobs waarschijnlijk samen met een media-event. Een van de geïnterviewde personen zegt: “He was one real sick guy. Fundamentally he was starving to death over a nine-month period. He couldn’t digest protein. [But] he took corrective action.” Twee mensen die zaken met Apple doen, zeggen dat ze proberen de terugkeer van Jobs te laten samenvallen met een productlancering of publiek evenement.

Jobs schijnt al wel actief betrokken te zijn bij de voorbereiding van de WWDC-keynote op 8 juni, heeft een anonieme persoon tegen Bloomberg gezegd. Het grootste deel van de presentatie zal door marketingbaas Philip Schiller worden gepresenteerd. Of de 54-jarige Jobs ook op het podium verschijnt, wilde Apple-woordvoerder Steve Dowling niet zeggen. Hij deed de vraag af met: “We look forward to Steve returning to Apple at the end of June.”

Meer info: Bloomberg, PC World en MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, keynote, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.