WorldMate maakt promovideo over iPhone crap-apps

WorldMate heeft een mooie en dure applicatie in de App Store uitgebracht, waarmee je vliegreizen kunt plannen. Om de app te promoten nemen ze in een filmpje de vele crap-apps op de hak.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

worldmateWorldMate heeft een nieuwe applicatie gemaakt voor de iPhone. Daarmee kun je vliegreizen beheren, kijken of er vertraging is en autmatisch een reisschema laat maken aan de hand van bevestigingse-mailtjes van tientallen luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurders en reisbureau’s. Er is een gratis Lite-versie, maar voor de volledige versie met alle functies zul je €15,99 moeten betalen. Je hebt dan wel alle functionaliteit bij de hand, van een valutarekenmachine tot wereldwijde weersinfo.

Het zal duidelijk zijn: dit is niet zomaar de eerste de beste crap-app voor de iPhone. Vandaar dat de ontwikkelaar het een leuk idee vond om een promofilmpje te maken waarin de talloze goedkope, zinloze applicaties in de App Store op de hak worden genomen. Van virtuele zakaanstekers tot applicaties waarmee je het drinken van een glas bier kunt simuleren…

Downloaden: WorldMate Lite (gratis) en WorldMate Gold (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:08
Categorie Achtergrond
Onderwerpen parodie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.