Mac OS X 10.5.7: DFU Mode en notities synchroniseren

Apple heeft vannacht Mac OS X 10.5.7 uitgebracht, waarin verbeteringen voor iPhone-bezitters te vinden zijn: DFU Mode wordt weer ondersteund en je kunt notities synchroniseren met iPhone OS 3.0.

notes syncApple heeft vannacht Mac OS X 10.5.7 uitgebracht, een update voor Leopard-gebruikers. Goed nieuws voor iPhone-bezitters is dat DFU Mode weer volledig terug is. Een andere verbetering is dat je nu notities kunt synchroniseren tussen iPhone 3.0 en iTunes 8.2 via USB. Mac-bezitters kunnen de update vinden via het menu (Software-update). Er zitten wat systeemverbeteringen en ondersteuning voor de nieuwste grafische kaarten van NVIDIA in.

De 10.5.7-update is waarschijnlijk de laatste voor Mac OS X Leopard. Meer informatie is te vinden op de supportpagina van Apple. Er zijn in feite twee updates: de delta-update die je Mac bijwerkt van 10.5.6 naar 10.5.7 en een combo-update waarmee je alle oudere versies (vanaf 10.5) kunt bijwerken. In de lijst met verbeteringen staan een aantal zaken die ook nuttig zijn voor iPhone-gebruikers (hoewel DFU Mode en notities synchroniseren niet worden genoemd). Wel genoemd: de betrouwbaarheid van automatisch synchroniseren met MobileMe is verbeterd en ‘problemen’ met de betrouwbaarheid en synchronisatie met Notes zijn opgelost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2009, 10:52
Categorie iDevices
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.