Mac OS X 10.5.7: DFU Mode en notities synchroniseren

Apple heeft vannacht Mac OS X 10.5.7 uitgebracht, waarin verbeteringen voor iPhone-bezitters te vinden zijn: DFU Mode wordt weer ondersteund en je kunt notities synchroniseren met iPhone OS 3.0.

notes syncApple heeft vannacht Mac OS X 10.5.7 uitgebracht, een update voor Leopard-gebruikers. Goed nieuws voor iPhone-bezitters is dat DFU Mode weer volledig terug is. Een andere verbetering is dat je nu notities kunt synchroniseren tussen iPhone 3.0 en iTunes 8.2 via USB. Mac-bezitters kunnen de update vinden via het menu (Software-update). Er zitten wat systeemverbeteringen en ondersteuning voor de nieuwste grafische kaarten van NVIDIA in.


De 10.5.7-update is waarschijnlijk de laatste voor Mac OS X Leopard. Meer informatie is te vinden op de supportpagina van Apple. Er zijn in feite twee updates: de delta-update die je Mac bijwerkt van 10.5.6 naar 10.5.7 en een combo-update waarmee je alle oudere versies (vanaf 10.5) kunt bijwerken. In de lijst met verbeteringen staan een aantal zaken die ook nuttig zijn voor iPhone-gebruikers (hoewel DFU Mode en notities synchroniseren niet worden genoemd). Wel genoemd: de betrouwbaarheid van automatisch synchroniseren met MobileMe is verbeterd en ‘problemen’ met de betrouwbaarheid en synchronisatie met Notes zijn opgelost.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 mei 2009 om 10:52
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.