iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 3 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 3 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe Olympische Spelen komen eraan en de NOS is er helemaal klaar voor, zowel op de iPhone en iPad als op de Apple TV. Ook zetten we de beste apps voor dit sportevenement op een rij en kijken we naar het nieuwe herenhorloge van Huge Boss dat samenwerkt met een iPhone-app. Ook heeft Twitter een handige functie gekregen op de iPad, al moet je die wel zelf nog activeren. En heb je geen idee wat een escape room is, dan kun je dat zelf ontdekken met The Vault. Dat en nog veel meer lees je vandaag op iCulture, voor jou samengevat in deze iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iOS Hangouts
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Hangouts laat je nu zoeken naar groepen op basis van naam of persoon.
  • Zakelijk Mobiel Bankieren (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - De RegioBank-app laat je nu maximaal €1000 per dag overmaken.
  • ASN Bank Zakelijk (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 13.0+) - Ook de app van ASN Bank heeft nu een maximum van €1000 voor het overmaken van geld.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze mooie maar prijzige tekenapp heeft een nieuw uiterlijk gekregen en reageert nog sneller op je Pencil-bewegingen.

Astropad 2

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.