iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 8 mei 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 8 mei 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag hebben we twee WhatsApp-nieuwtjes voor je. Helaas geen nieuwe functies, maar zowel goed als minder goed nieuws. Uit onderzoek bleek dat je met WhatsApp een hele database met profielfoto’s en nummers kunt vastleggen, dus let goed op je privacyinstelling. Het goede nieuws zit hem in de beveiligde iCloud-reservekopie van WhatsApp, want deze maakt nu gebruik van een encryptiesleutel. Ander goed nieuws is dat de massaproductie van de iPhone 7s en iPhone 8 volgens bronnen op schema ligt, zodat de nieuwe toestellen in oktober beschikbaar zijn. En als je een defect Smart Keyboard hebt, dan kun je nu tot 3 jaar na aankoopdatum bij Apple terecht. Ook zijn er verbeteringen en nieuwe functies voor Workflow, de automatiseringsapp die door Apple overgenomen is. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van maandag 8 mei 2017.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Elgato Eve-app voor HomeKit.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Adobe Creative Cloud (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Beheer je bestandsarchief met Adobe Creative Cloud.
  • Eve for HomeKit (gratis, iPhone/iPad, iOS 13.1+) - Wisselen tussen huizen en regels instellen die meteen ingaan zodra je thuis bent met Elgato Eve.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.