iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 25 september 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 25 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op deze day-after-Mojave-dag vertellen we je alles over Marzipan, Apple’s plan voor universele apps. Hoe zit het ermee en wat merk je daar nu al van? We kijken ook nog nader naar de iPhone XS en iPhone XS Max verschillen, want er is meer anders dan alleen het scherm. Hoe zit het met de batterij en het gewicht? We zetten de cijfers naast elkaar. Ook leggen we je uit hoe je de News-app in Nederland gebruikt, ook op macOS Mojave. En heb je een probleem met de verbinding op je iPhone XS? Dan ben je niet de enige en in ons artikel over iPhone XS problemen lees je er alles over. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

iCulture op Instagram
Volg je ons al op Instagram? We plaatsen daar handige uitlegfilmpjes en zijn voorzichtig begonnen met Instagram Stories! 🙊 → Volg ons hier!

Nieuws

Apps & accessoires

  • Albert Heijn heeft nu Tap to Go, waarmee je zonder dat je naar de kassa hoeft boodschappen kan halen bij de AH To Go. Je hebt wel de speciale app en een fysieke kaart nodig.

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Discord - Praat & chat samen (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Allerlei fijne verbeteringen voor Discord, de chatapp voor gamers.
  • Amazon Kindle (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 15.0+) - Meer filteropties voor je bibliotheek.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.